Chariot de pont de réparation

Introductie

Jaarlijks gebeuren er ernstige ongevallen door de gevaarlijke manier van glasherstel aan de kas, terwijl de wetgeving daarover duidelijk is. Zonder veilige voorziening mogen mensen het kasdek niet betreden. Onderhoud of het snel vervangen van een kapotte ruit is mogelijk met de breedkap reparatie dekkar zonder risico op een ongeval. Hierdoor is het mogelijk om het aantal ongevallen op de kas te verminderen.

Hoe het werkt

De breedkap reparatie dekkar is geschikt voor onderhoud en reparatie van breedkap kassen. De kar rolt met smalle wielen in de goot en met brede transportrollen over de nok. Door middel van een gekeurd veiligheidssysteem bestaande uit een rails harnas met twee meelopers. Hiermee kunnen de monteurs zich met harnas aan de kar zekeren. Als optie kan de kar worden voorzien van een rek met glasdragers dat snel kan worden losgekoppeld voor opslag of om de ruit te plaatsen. Met het serviceplateau kan de dekkar eenvoudig van goot naar goot worden verplaatst. Heeft u een Venlo kas? Klik dan hier. Bekijk ook onze product video op YouTube.

Bent u een professional of wilt u het beste voor uw personeel? Voor deze situaties hebben wij de CE goedgekeurde Repair Shuttle ontwikkeld, het geavanceerde reparatie- en onderhoudsapparaat.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.