planche d’échafaudage

Batist produceert een beglaasplank met een standaard lengte van 6 meter en een breedte van 25, 30 en 40 cm. Daardoor zijn deze uitstekend geschikt voor het beglazen en repareren van kasdaken. Door de lange lengte van de en het lage gewicht is deze ook goed bekend onder de schilders in de bouw. De standaard lengte is 600 cm met een breedte variatie van 25 – 30 en 40 cm. Optioneel is de uitschuifbare verlengspriet en de glijstrips aan de onderzijde waardoor het doorschuiven makkelijk wordt. De standaard plank heeft een toplaag van anti-slip betonplex. De planken zijn ook verkrijgbaar met lichtere bekleding als aluminium tranenplaat of strekmetaal.

De beglaasplank wordt opgehangen aan de spanten van de kas. Dit kan met onze beglaashaak. Wij hebben diverse uitvoeringen, vast of verstelbaar en voor Venlo of breedkap kassen. Vergeet niet om ze mee te bestellen!

Bent u als kweker van plan om zelf de (nood)reparatie uit te voeren? Dat kan veilig en snel met onze reparatieset.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.