Glazen overkapping

Product informatie

Wilt u uw terras ook in de winter als restaurant gebruiken of wilt u eenvoudig extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist binnen meer ruimte binnen creëren? Met onze glazen overkapping kan dat. In ons assortiment hebben wij verschillende dak systemen met elk hun eigen mogelijkheden. Dankzij dit ruime aanbod, opties en mogelijkheden in alle ral kleuren maken wij het passend voor uw situatie. Dit maakt onze glazen overkapping geschikt voor vele toepassingen. Ze zijn er als dichte uitvoering, met luchtramen in het dak en zelfs als cabrio uitvoering. Met deze uitvoering kan het dak geheel open, waardoor er een buitenterras ontstaat en je klanten heerlijk van de zon kunnen genieten! Dit verdubbelt ruim de exploitatie mogelijkheden van de ruimte. Zo verdient deze overkapping zichzelf weer terug.

Dit is ideaal voor restaurants, als luifel boven de winkel entree of als op zichzelf staande ontmoetingsruimte in een woongebouw.

Onze glas overkapping wordt uitgevoerd met veiligheidsglas en zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0174-290717 of mail alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.

Kijk ook eens bij onze lichtstraten.