Cabrio max air

Product informatie

Bent u horeca ondernemer en heeft u een buiten terras? Dan kan een cabrio max-air overkapping voor uw terras u veel voordeel opleveren. Met kou, regen of wind kunnen uw klanten nog steeds aanschuiven, terwijl het dak in de zomer geheel kan worden geopend en je heerlijk van de zon kunt genieten, de kap kan namelijk in zijn geheel open! Dit verdubbelt bijna de exploitatie mogelijkheden van de ruimte. Zo verdient deze overkapping zichzelf weer terug.

Tevens geeft natuurlijk licht geeft mensen een prettig gevoel en het draagt bij aan een positief humeur. Een cabrio max-air in het dak boven een donkere ruimte draagt hier zeker aan bij. Zo wordt deze ruimte op natuurlijke wijze verlicht waardoor de leefbaarheid verbetert.

Genoeg reden dus om er eentje te bestellen! En dat kan bij ons! Wij produceren lichtstraten en overkappingen in vele maten. Deze bouwen wij op uit aluminium kas profielen. Als vulling is er keuze uit verschillende soorten veiligheids glas of (geïsoleerd) polycarbonaat. Daardoor is het maken van lange lichtstraten met ons systeem geen probleem.

Contact

Wilt u meer informatie?

Vul het contact formulier in en wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen 0174-290717 of mailen alucon@batistwestland.nl.