Expositieruimte

Product informatie

Eigenlijk hoort modern glas niet thuis in historische panden. Maar juist de combinatie van een historisch pand met een moderne, bijna transparante constructie kan heel bijzonder zijn. Het kan ook helpen om een historisch pand in ere te herstellen. Voor een architectenbureau in Delft hebben wij een oude fietsenstalling met een overkapping van glas omgebouwd tot een mooie expositieruimte met veel licht. De combinatie van de industriële materialen in een historisch pand geeft hier juist een zeer bijzonder effect. Het oude karakter van het pand blijft zoveel als mogelijk behouden door het gebruik van glas.

Een ander aspect van historische panden is dat haaks en maatvast toen nog niet bestond. Daarom meten wij altijd alles in met onze ervaren mensen die beschikken over moderne meet apparatuur. Zo maken wij onze glazen overkapping constructies passend voor elke situatie. Ook worden glazen kas constructies gebruikt om een gebouw in originele staat te behouden en te beschermen.

Contact

Wilt u meer informatie over een overkapping van glas of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust op 0174-290717 of stuur een email aan alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.