Lichtstraat

Introductie

Natuurlijk licht geeft mensen een prettig gevoel en het draagt bij aan een betere concentratie en een positief humeur. Een aluminium lichtstraat in het dak boven een donkere ruimte draagt hier zeker aan bij. Zo wordt deze ruimte op natuurlijke wijze verlicht waardoor de leefbaarheid verbetert.

Product informatie

Genoeg reden dus om er eentje te bestellen! En dat kan bij ons! Wij produceren uw aluminium lichtstraat in vele maten en deze bouwen wij op uit aluminium profielen. Als vulling is er keuze uit verschillende soorten veiligheids glas of (geïsoleerd) polycarbonaat. Daardoor is het maken van lange lichtstraten met ons systeem geen probleem.

De lichtstraten kunnen worden uitgevoerd als dicht systeem, maar ook met luchtramen, Indien gewenst zelfs ook met één doorgaand luchtraam over de hele lengte. Deze wordt door één centrale motor aangestuurd die in een keer het hele raam open stuurt. Aan beide zijden van van de lichtstraat is zo een systeem mogelijk. Zo bent u niet alleen verzekerd van natuurlijk licht, maar ook van natuurlijke ventilatie.

Contact

Bent u op zoek naar iets speciaals? Kijk dan bij onze maatwerk oplossingen of bij onze overkappingen.

Wilt u meer informatie? Vul het contact formulier in en wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen 0174-290717 of mailen alucon@batistwestland.nl.