Lichtstraat glas

Introductie

Natuurlijk licht geeft mensen een prettig gevoel en het draagt bij aan een betere concentratie en een positief humeur. Een glazen lichtstraat in het dak boven een donkere ruimte draagt hier zeker aan bij. Zo wordt deze ruimte op natuurlijke wijze verlicht waardoor de leefbaarheid verbetert.

Product informatie

Genoeg reden dus om er eentje te bestellen! En dat kan bij ons! Wij produceren uw glazen lichtstraat in vele maten. Deze bouwen wij op uit aluminium profielen of uit een van onze eigen profielen. Als vulling is er keuze uit verschillende soorten veiligheids glas of (geïsoleerd) polycarbonaat. Daardoor is het maken van lange lichtstraten met ons systeem geen probleem.

De lichtstraten kunnen worden uitgevoerd als dicht systeem, maar ook met luchtramen. Deze kunnen worden geopend door een motor die het hele raam traploos in elke positie kan open sturen. Aan beide zijden van van de lichtstraat is zo een systeem mogelijk. Zo bent u niet alleen verzekerd van natuurlijk licht, maar ook van natuurlijke ventilatie.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Kijk dan bij onze maatwerk oplossingen of bij onze overkappingen.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel voor een afspraak 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.