Lichtstraat maatwerk

Introductie

Natuurlijk licht geeft mensen een prettig gevoel en het draagt bij aan een betere concentratie en een positief humeur. Een lichtstraat op maat in het dak boven een donkere ruimte draagt hier zeker aan bij. Zo wordt deze ruimte op natuurlijke wijze verlicht waardoor de leefbaarheid verbetert.

Product informatie

Genoeg reden dus om er eentje te bestellen! En dat kan bij ons! Wij produceren uw lichtstraat op maat, geheel naar uw wens. Deze bouwen wij op uit aluminium kas profielen of uit een van onze eigen profielen. Als vulling is er keuze uit verschillende soorten veiligheids glas of (geïsoleerd) polycarbonaat.

De lichtstraten kunnen worden uitgevoerd als dicht systeem, maar ook met luchtramen. Deze kunnen worden geopend door een motor die het hele raam traploos in elke positie kan open sturen. Aan beide zijden van van de lichtstraat is zo een systeem mogelijk. Zo bent u niet alleen verzekerd van natuurlijk licht, maar ook van natuurlijke ventilatie.

Daardoor is het maken van lange lichtstraten met ons systeem geen probleem. Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze overkappingen.

Contact

Wilt u meer informatie?

Vul het contact formulier in en wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen 0174-290717 of mailen alucon@batistwestland.nl.