Terrasscherm

Algemene informatie

Een terrasscherm of balkonscherm zijn er in vele soorten en maten. Batist heeft een speciaal terrasscherm profiel waarbij de 6 mm dikke veiligheidsruiten “rammelvrij” zijn opgesloten. Dus geen klapperende ruiten waar u zich aan stoort als het waait. Het windscherm is in iedere RAL kleur te coaten zodat het één geheel vormt met uw woning.

Hoe wij werken

Samen met u bepalen we de opties en de uitvoering van het terrasscherm of balkonscherm. Met of zonder boven ligger, een borstwering, de vakverdeling, is een deur gewenst, maar natuurlijk ook de kleur en het type veiligheidsglas. Naast het ontwerp is de stormvaste fundatie van groot belang. Deze windvanger plaatsen wij op speciaal ontwikkelde schroeffundamenten of betonnen poeren. Wanneer nodig zullen wij in overleg met u een schoor plaatsen.

Na opdracht meten wij het scherm exact bij u in en spreken we samen alles nog eens goed door. Pas daarna gaan we over tot productie. Het VCA gecertificeerde Batist montageteam regelt de rest en gaat pas weg als u tevreden bent.

Het is ook mogelijk een terras- windscherm op een etage of balkon te bouwen. Ideaal voor appartementen- en flatbewoners. Stuur ons een schets of foto en maak ons deelgenoot van uw plannen. Naast onze schermen hebben wij ook glazen schuifwanden, verandawanden en kantoorgevels ons assortiment. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Bel voor een afspraak 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.

U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse terrasschermen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Berghman, John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden.