Balkonscherm

Product informatie

Balkonschermen zijn er in vele soorten en maten. Batist heeft een speciaal balkonscherm profiel waarbij de 6 mm dikke veiligheidsruiten “rammelvrij” liggen opgesloten. Dus geen klapperende ruiten waar u zich aan stoort als het waait. Het windscherm is in iedere RAL kleur te coaten zodat het één geheel vormt met uw woning.

Hoe wij werken

Samen met u bepalen we de opties van het balkonscherm. Met of zonder boven ligger, een borstwering, de vakverdeling, maar natuurlijk ook de kleur en het type veiligheidsglas. Naast het ontwerp is de stormvaste bevestiging van groot belang. Hebben we de oplossing niet in ons standaard assortiment, dan verzinnen wij er eentje voor u.

Na opdracht meten wij het scherm exact bij u in en spreken we samen alles nog eens goed door. Pas daarna gaan we over tot productie. Het VCA gecertificeerde Batist montageteam regelt de rest en gaat pas weg als u tevreden bent.

Naast onze schermen hebben wij ook glazen schuifwanden, verandawanden en kantoorgevels ons assortiment.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een schets of foto en maak ons deelgenoot van uw plannen.

U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse terrasschermen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Berghman, John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Bel voor een afspraak 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.