Kantoor kas

Product informatie

Zoekt u een extra spreekkamer of vergaderruimte of wilt u uw kantoor indelen met een kantoor kas of kantoorgevel? Wij ontwerpen en produceren in huis diverse modellen die dienst kunnen doen als extra werkruimte. Deze “glazen huizen” zijn voorzien van 4 mm ESG veiligheidsglas. De aluminium profielen zijn leverbaar in alle standaard RAL kleuren en met verschillende structuren (zijdeglans, mat of structuur). Dit geeft toch een extra uitstraling aan uw (kantoor) ruimte? Natuurlijk leveren wij ze ook in standaard blank aluminium. De aluminium kas constructie is uit te voeren met luchtramen in het dak en draai- of schuifdeuren in de gevels.

Wij hebben kantoor kassen in vele soorten en maten, maar maken ze indien gewenst ook voor u op maat, geheel aangepast op uw situatie. Bij op maat gemaakte oplossingen bouwen we de kantoorkas op in onze productie hal om er zeker van te zijn dat alles perfect past.

Hoe wij werken

Samen met u bepalen we de opties en de uitvoering, maar natuurlijk ook de kleur en het type veiligheidsglas van uw kantoorkas. Na opdracht meten wij het exact bij u in en spreken we samen alles nog eens goed door. Pas daarna gaan we over tot productie. Het VCA gecertificeerde Batist montageteam regelt de rest en gaat pas weg als u tevreden bent.

Kijkt u ook eens bij onze hobbykas afdeling voor meer inspiratie.

Contact

Heeft u interesse? Bel ons voor een afspraak 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl. kantoor kas.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.