Veranda wanden

Product informatie

Wilt u een schuifwand in uw veranda of de wanden van uw overkapping of tuinkamer dicht maken, maar wel blijven genieten van de open uitstraling? Met een glazen wand of glazen terrasscherm zit u uit de wind en behoudt u tegelijk het licht. Zo kunt u ’s avonds nog langer genieten van uw veranda.

Hoe wij werken

Samen met u bepalen we de opties van uw veranda wanden. De vakverdeling, welke delen schuiven of als vast worden uitgevoerd, maar natuurlijk ook de kleur en het type veiligheidsglas. Na opdracht meten wij het scherm of de schuifwand exact bij u in en spreken we samen alles nog eens goed door. Pas daarna gaan we over tot productie. Het VCA gecertificeerde Batist montageteam regelt de rest en gaat pas weg als u tevreden bent. U kunt bij ons kiezen uit een invulling met een volledig glazen schuifwand met, indien gewenst, een optische roedeverdeling, zoals u op de foto’s kunt zien. De glazen elementen worden altijd uitgevoerd in veiligheidsglas met gepolijste randen wat een luxe uitstraling geeft.

Een ander systeem is de aluminium veranda schuifwand, opgebouwd uit aluminium schermprofielen. Hiermee kunnen we elke indeling maken die u mooi vindt. De vulling bestaat uit 6mm dik veiligheidsglas. Dit geeft weer een andere uitstraling. Zie de foto’s voor een indruk van de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel voor een afspraak 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl voor een afspraak in onze showroom. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.