Beglaasplank

Product informatie beglaasplank

Beglaasplank

Batist produceert een beglaasplank met een standaard lengte van 6 meter en een breedte van 20. 25, 30 en 40 cm. Daardoor zijn deze uitstekend geschikt voor het beglazen en repareren van kasdaken. Door de lange lengte en het lage gewicht is deze ook goed bekend onder de schilders in de bouw. De beglaasplank heeft een uitschuifbare verlengspriet en de glijstrips aan de onderzijde waardoor de plank makkelijk kan worden doorgeschoven naar de 3e beglaashaak in het volgende vak. De standaard planken hebben een toplaag van 9mm anti-slip betonplex, maar ze zijn ook verkrijgbaar met aluminium tranen- of perfo plaat.

Reparatieplank

De reparatieplank is dezelfde plank als de beglaasplank, echter zonder verlengspriet en glijstrips aan de onderkant. Deze wordt veelal gebruikt door reparatie bedrijven en door kwekers zelf. Voor deze plank zijn 2 beglaashaken voldoende omdat deze niet wordt doorgeschoven. De planken kunnen op verzoek ook in 2 delen worden gemaakt, zo kan hij makkelijk worden vervoerd of kan een extra lange plank worden gemaakt.

Beglaashaken

De beglaasplank of reparatie plank wordt opgehangen aan de spanten van de kas. Dit kan met onze beglaashaak. Wij hebben ze in twee uitvoeringen, de eerste is in hoogte verstelbaar voor Venlo kassen. De tweede is links en rechts apart verstelbaar, deze is geschikt voor de breedkap kassen. Vergeet niet om deze mee te bestellen!

Noodreparatie set

Bent u als kweker van plan om zelf de (nood)reparatie uit te voeren? Dat kan veilig, snel en van binnenuit met onze reparatieset.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.