Kasgootzuiger

Introductie kasgootzuiger

Het reinigen van de kasgoot is een belangrijke klus. Vuil in de goot voorkomt een goede doorstroming van water en stilstaand water geeft op den duur kans op lekkages. Het is de voedingsbodem voor plantgroei in de kasgoot. Het gevolg is dat deze plantgroei licht tegenhoudt en tussen goot en glas kan groeien. Met name bij vorst kunnen als gevolg hiervan dekruiten springen. Reinigen van de kasgoot met onze kasgootzuiger kan deze vervelende situaties voorkomen.

Reinig regelmatig om de kasgoot toegankelijk te houden. Dit geldt voor dektransport voorzieningen, maar ook voor de toegang van reparatie voorzieningen en kasdek reiniging machines.  Het advies is om de kasgoten één keer per jaar te (laten) reinigen.

Product informatie

De kasgootzuiger fiets zuigt de goten vacuüm schoon. Hij zuigt klein vuil en hard glas ‘korrels’ uit de goot. Losse deeltjes die de doorgang van de kasgoot belemmeren. De kasgootzuiger is een robuuste dekfiets van de met de volgende componenten:

– Mechanische dubbele kettingaandrijving.

– Koffer aggregaat 230V achter de zitting.

– Industriële 230V zuiger met duo motor wordt voorop de fiets gemonteerd.

– Geïntegreerde kabelgeleiding van aggregaat naar zuiger.

– Zuigbuis om de goten te zuigen.

– In lengte verstelbare comfortabele zitting.

– Aan beide zijden ski’s die over de dekroeden glijden. Deze steunen tegen de roeden waardoor het evenwicht wordt behouden. De hoogte van de ski’s kan worden aangepast. Hierdoor past op elk type kas. (Venlo of breedkap)

– Demontabel frame voor een afvalemmer.

– Extra set geleiders voor een pvc afgestript kasdek.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.