Intern transport en opslag

Introductie

Het is altijd interessant om te kijken welke processen verbeterd kunnen worden waardoor er niet teveel verspild wordt of sommige taken gewoon simpeler uitgevoerd kunnen worden. Zo houd je tijd over voor andere dingen. Een van de tijdrovende taken is inspectie aan het gewas, het werken aan de belichting of het scherm en kasonderhoud. Dit wordt voor u een stuk makkelijker onze intern transport oplossingen. Deze hangen aan de monorail of aan de gevel verwarming en rollen zo heen en weer over moeilijk bereikbare plekken. Wij maken ze zo dat ze soepel bewegen over de verwarmingsbuis.

Telers en andere bedrijven in de glastuinbouw maken hiervan veel gebruik. Transport middelen worden veelal ingezet in de kassen en voor de buitenteelt voor gewasinspectie, rapen, wieden maar ook voor het uitvoeren van onderhoud. Wij maken uw oplossing op maat voor uw kas en geheel naar uw wens. Er zijn veel oplossingen voor het intern transport mogelijk, aangepast op uw situatie.

Ook voor extern transport of reparaties aan en op uw kas hebben wij mooie oplossingen. Bekijk ook onze product video op YouTube.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons vrijblijvend op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.