Monorail platform

Introductie

Het is altijd interessant om te kijken welke processen verbeterd kunnen worden waardoor er niet teveel verspild wordt of sommige taken gewoon simpeler uitgevoerd kunnen worden. Zo houd je tijd over voor andere dingen.   Een van de tijdrovende taken is inspectie aan het gewas, het werken aan de belichting of het scherm en kasonderhoud. Dit wordt voor u een stuk makkelijker ons monorail platform oftewel ons monorail platform. Deze hangt aan de monorail en rolt zo heen en weer over moeilijk bereikbare plekken. Wij maken ze zo dat ze soepel bewegen over de verwarmingsbuis.

Telers en andere bedrijven in de glastuinbouw maken hiervan veel gebruik. Het monorail platform wordt veelal ingezet in de kassen en voor de buitenteelt voor gewasinspectie, rapen, wieden maar ook voor het uitvoeren van onderhoud. Wij maken uw oplossing op maat voor uw kas en geheel naar uw wens. Er zijn veel oplossingen voor het intern transport mogelijk, aangepast op uw situatie.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze monorailfiets of onze dektransport oplossingen of reparatievoorzieningen. Bekijk ook onze product video op YouTube.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel voor meer informatie 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.