Reparatie- en onderhoud

Introductie

Jaarlijks gebeuren er ernstige ongevallen door de gevaarlijke manier van reparatie- en onderhoud aan het kasdek, terwijl de wetgeving daarover duidelijk is. Zonder veilige voorziening mogen mensen het kasdek niet betreden. Onderhoud of het snel vervangen van een kapotte ruit is mogelijk met onze reparatie- en onderhoudsoplossingen die de kans op een ongeval op het dak van de kassen aanzienlijk verkleinen.

Onze producten

Met onze reparatie karren type Venlo, Breedkap of onze repair shuttle kunt u reparatie- en onderhoud aan het kasdek veilig en gemakkelijk uitvoeren. En met onze kasdek transport middelen kun je je veilig en stabiel door de kasgoot bewegen. Ook bij renovatiewerkzaamheden aan kassen worden onze reparatie- en onderhoud trolleys veel gebruikt. Bekijk ook onze product video op YouTube.

Wilt u als kweker zelf een (nood)reparatie aan uw dek doen? Dat kan veilig en snel met onze reparatieset. Kortom, voor elke situatie is er een oplossing. Bent u een professional of wilt u het beste voor uw personeel? Voor deze situaties hebben wij de CE goedgekeurde Repair Shuttle ontwikkeld. Het geavanceerde reparatie- en onderhoudsapparaat.

Contact

Staat uw oplossing er (nog) niet bij?

Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.