Reparatieset

EHBO kit bij glasschade

Met onze nood reparatieset dicht u zelf in no time het gat van de kapotte ruit in uw kasdek. De set kan snel, veilig en van binnenuit worden geplaatst. Gereedschap en ervaring zijn hierbij niet nodig. Door de grote variatie in dek glasmaten maken wij de sets per bestelling voor u op maat.

Bundel kapotte dek ruiten

Een bijkomend groot voordeel is dat u reparaties in eigen hand houdt en het werk voor de beglazer kan bundelen. Hij komt dan één keer langs voor meerdere schades tegelijk, dit drukt flink op de kosten. De sets zijn vele malen herbruikbaar, u slaat ze dus gewoon weer op voor de volgende schade.

Vaak is het zo dat er veel kwekers tegelijk zijn met ruitschade. Op deze momenten zijn de beglazers overbelast en wordt u opvolgend ingepland. Ook wij merken op die momenten dat de vraag enorm toeneemt. Ondanks dat wij dan met man en macht voor u aan de slag gaan, kunnen ook wij dan niet voorkomen dat bij ons de levertijden oplopen.

Voorkomen is beter dan genezen

Laat u dan ook niet verrassen door schade en houd een aantal reparatieset (advies 3 per hectare) op voorraad! Dit is tevens het advies van uw verzekering. Zie het als een EHBO kit bij glasschade; Hopelijk heeft u hem nooit nodig, maar als u hem bij een noodsituatie nodig heeft dan voorkomt u hiermee een hoop extra schade. De reparatieset van Batist, simpelweg onmisbaar.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in onze reparatiekarren of dek transportmiddelen. Bekijk ook onze product video op YouTube.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.