Reparatie dekkar type Venlo

Introductie

Jaarlijks gebeuren er ernstige ongevallen door de gevaarlijke manier van glasherstel aan de kas, terwijl de wetgeving daarover duidelijk is. Zonder veilige voorziening mogen mensen het kasdek niet betreden. Onderhoud of het snel vervangen van een kapotte ruit is mogelijk met de Venlo reparatie dekkar zonder risico op een ongeval. Hierdoor is het mogelijk om het aantal ongevallen op de kas te verminderen.

Product informatie

Met de Venlo reparatie dekkar kunnen de glaszetters met een nieuwe dekruit veilig door de goot naar de reparatieplaats rijden.
De ruit hangt in een speciaal frame aan glasdragers onder de wagen. Er is ook plek voor kisten, makkelijk voor het kapotte glas of om uw vuil af te voeren. Als optie hebben we een koppelstuk in de nok, waarmee u u de Venlo reparatie dekkar eenvoudig ombouwt van een 3.20m naar een 4.00m kap en andersom.

Met het serviceplateau kan de dekkar eenvoudig van goot naar goot worden verplaatst. Bent u op zoek naar de breedkap dekkar? Klik dan hier. Bent u een professional of wilt u het beste voor uw personeel? Voor deze situaties hebben wij de CE goedgekeurde Repair Shuttle ontwikkeld, het geavanceerde reparatie- en onderhoudsapparaat. Bekijk ook onze product video op YouTube.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Wij nemen de eerst volgende werkdag contact met u op.